Friss kommentek

  • apacuka11: vorosiszap 2010.10.12. 22:24:50 Én sem mondom, hogy baxkeráld szájba a jó édes anyukádat,gondolom ... (2010.10.20. 14:07) Hátrébb az egerekkel!
  • apacuka11: Mellesleg , teljesen jogos az utánajárás az (úgynevezett) segélyszámlaszámoknak... Velem lassan he... (2010.10.20. 09:55) Hátrébb az egerekkel!
  • apacuka11: Heee, látom Tigri egy-két embert bele tudnál fojtani egy kanál vörösiszapba...(persze a lúgosabb f... (2010.10.20. 09:33) Hátrébb az egerekkel!
  • oskar666666: @1.szolo - 2014;): Köszi. :) Mindig tanul az ember....:) Pl. ez a blog adta az ötletet, hogy to... (2010.10.18. 00:48) Hátrébb az egerekkel!
  • 1.szóló: @oskar666666: "... NEM úgy hívják...." Látod, ezért szeretek én a mo.hun fórumozni (2004-óta, 1 é... (2010.10.17. 14:07) Hátrébb az egerekkel!
  • oskar666666: "nem minden az, aminek látszik"...Olvasom itt feljebb. Hm. Hát, valóban nem. A hivatkozott oldalo... (2010.10.17. 12:54) Hátrébb az egerekkel!
  • Tigris: @NGA: Hívj bátran naivnak, de nekem ez kisebb erőfeszítés, mint amekkora öröm, hogy megkapom mások... (2010.10.13. 12:05) Hátrébb az egerekkel!
  • NGA: @Tigris: Jó reggelt neked! Nem tudom feltűnt-e neked, de az egész világon a média pontosan így műk... (2010.10.13. 10:22) Hátrébb az egerekkel!
  • Tigris: @vorosiszap: Apropó… Remélem nem befolyásolja a szakmai sikereidet, hogy ha a nevedre keresek, akk... (2010.10.13. 01:23) Hátrébb az egerekkel!
  • Tigris: @vorosiszap: Hát igen, van akinek a tartalom, az eszközök nem számítanak, csupán mindent a nézetts... (2010.10.13. 01:04) Hátrébb az egerekkel!
  • Utolsó 20

Háttérzene

free music

RSS hírolvasóknak

Kutyaharapást szőrével...

2009.07.24. 02:43 | Tigris | Szólj hozzá!

Címkék: média marketing vicces gondolatébresztő

Avagy ne kívánd ellenségednek, amit magadnak se kívánnál

Egyre több nagyforgalmú oldalon találkozom olyannal, hogy rögtön az oldal elején az arcomba nyomnak egy kérdőívet, melyben hihetetlen olcsó, akciós és káprázatosan kedvező ajánlatot tesznek nekem, ami egy karnyújtásnyira van csak tőlem. A karnyújtás természetesen az, hogy regisztráljak, adjam meg az elérhetőségeimet, stb. Persze, az ilyet be lehet csukni, ellapozni, mégse gomb, stb... de egy idő után kicsit fárasztó. Kedves marketinges kollégák, elhiszem, hogy ínséges időket élünk, de egy ilyen agresszív nyomulással csak a legbutább emberekből lehet eredményt kisajtolni. Minekutána az eset nem egy oldalon és nem először fordult elő, sőt, az e-mailjeim között is napi szinten egy tonna ilyen kacat található, ellenlépésre szántam el magam, s egyben tippet szeretnék adni azoknak, akiknek hasonlóan tele a hócipőjük a reklámszeméttel.

A dolog roppant egyszerű, pár lépésben megoldható. Ugye, minden ilyen akció elérhetőséghez köthető. Keressünk tehát egy elérhetőséget! Legyen mondjuk annak az oldalnak, melyen a nyomulás megjelenik, a működtető gárdája. Általában az oldalak láblécében, vagy hasonló visszatérő részében link mutat egy "impresszum" vagy "elérhetőségek" oldalra, melyen az üzemeltető nevét, címét, e-mailjét, telószámát találjuk. Szerintem, ha valaki az oldalára ilyen agresszív reklámokat enged, az biztosan nem szeretne egy ilyen hihetetlen akcióból kimaradni. Tehát nyissuk meg az impresszum/elérhetőségek oldalt egy másik ablakban, majd másoljuk onnan ki a kért adatokat, egyenesen a kérdőívbe! Pipáljunk ki minden csábító ajánlatot, melynek az illetékesek bizonyára nagyon örülnének, egyezzünk bele, hogy hírlevelet is kapjanak, hogy a hirdető munkatársa hamarosan felkeressék őket! Legyünk készségesek, osszuk meg az oldal gazdájával az örömet, amit a hirdetés adott nekünk. És természetesen küldjük el a kérdőívet, majd dőljünk hátra, örüljünk, hogy megköszönik közreműködésünket, majd a bosszantó reklámfelület eltűnik. Amennyiben újra találkoznánk vele, nyugodtan ismételjük a fentieket abban a tudatban, hogy nagy örömet okozunk vele. Amennyiben nem találnánk elérhetőséget, nyugodtan lehet az admin@weboldalneve.hu, postmaster@..., info@..., marketing@..., sales@..., support@..., stb. címekkel próbálkozni, ezek általában létező címek, olyan embereké, akik biztosan örülni fognak a szenzációs ajánlatnak.

Remélem sok embernek okoztam örömet tippemmel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása